Projecte
Vestíbul eixample


En aquesta reforma comunitària hem procedit a actualitzar el vestíbul de la finca, sent aquesta necessària per diversos motius; en primer lloc perquè a la finca cada vegada més inquilins són d’avançada edat i els graons que es trobaven en el tram intermig del vestíbul els dificultava el trànsit. En segon lloc, abans d’arribar a l’ascensor hi havia una escala que tenia adossada una plataforma salva-escales per als veïns amb mobilitat reduïda i quan aquesta es trobava desplegada no podia baixar cap veí per l’escala ja que no hi havia prou espai.

En el primer cas s’ha solucionat mitjançant la construcció d’una rampa, facilitant d’aquesta manera el trànsit de la gent gran o dels veïns amb carrets de la compra o cotxets de bebè.

En el segon cas el que s’ha fet ha estat eixamplar l’escala, de manera que quan la plataforma salva-escales estigui en funcionament, puguin pujar o baixar els altres veïns sense cap tipus d’interferència o molèsties dels uns amb els altres.

I ja finalment, s’ha aprofitat per donar-li un aspecte molt més modern i lluminós al vestíbul substituint les fustes velles i fosques per uns panells contraxapats de color blanc en unes zones i col·locant marbre polit en paviment i en alguns dels paraments verticals.

PROJECTES RELACIONATS

Al utilizar este web, aceptas que Renollar Instal·lacions i Serveis, S.L. utilice cookies para mejorar la experiencia de navegación.

ACEPTAR