Projecte
Jardinets


En aquesta obra de rehabilitació situada al barri de Gràcia de Barcelona, s’ha realitzat una reubicació total de totes les estances i s’ha procedit a enderrocar gran part dels envans i parets per aconseguir un espai el més diàfan possible.

El major impacte visual s’ha aconseguit gràcies a la substitució de la paret de tancament entre saló i terrassa per una gran vidriera podent d’aquesta manera gaudir d’unes magnífiques vistes a la ciutat de Barcelona, alhora que disposem de llum natural durant gran part del dia.

Destaca també la paret separadora entre dutxa i habitació principal que fa alhora de dutxa i capçal de llit, donant a l’estança un aire clarament atrevit.

PROJECTES RELACIONATS

Al utilizar este web, aceptas que Renollar Instal·lacions i Serveis, S.L. utilice cookies para mejorar la experiencia de navegación.

ACEPTAR