Projecte
Bany Eixample


En aquesta petita reforma la propietària del pis volia donar-li un aire totalment diferent al seu bany.

Volia canviar els sanitaris de lloc per fer l’estança més funcional i per això vam haver de desplaçar el vàter i el bidet una mica cap a l’entrada del bany, just el necessari perquè darrere hi hagués lloc per a la banyera.

On abans hi havia la banyera ara s’ubica el rentamans i per a això es va haver de canviar de mà la porta d’entrada al bany, és a dir, si abans obria cap a la dreta ara obrirà cap a l’esquerra.
Veiem com en petits espais també es poden obtenir resultats magnífics. El resultat salta a la vista!

PROJECTES RELACIONATS

Al utilizar este web, aceptas que Renollar Instal·lacions i Serveis, S.L. utilice cookies para mejorar la experiencia de navegación.

ACEPTAR